U organizaciji Kuglaškog kluba Rudar-Prijedor održano je drugo po redu Prvenstvo grada Prijedora. Učestvovali su 32 kuglaša i kuglašice a nakon tri kruga kvalifikacija pala je odluka o najboljim.
U finalu su se sastali kuglaška legenda Đorđe Paštar i Miodrag Trklja.
O trećem mjestu odlučivali su kapiten Siniša Miljatović i mladi Siniša Knežević. Stari vuk Đorđe Paštar je učinkom od 621. oborenog čunja osvojio titulu pobjednika grada Prijedora. Bio je uspješniji od prošlogodišnjeg pobjednika Miodraga Trklje koji je imao učinak od 599 oborenih čunjenja.
Siniša Knežević je u susretu za treće mjesto postigao učinak od odličnih 624 čunja i za 3 čunja bio bolji od kapitena “Rudara” Siniše Miljatovića (621).

Pehar pobjedniku kao i diplome i medalje uručio je predsjednik Kluba Lazo Marčetić. On je rekao da je Đorđe Paštar velikim iskustvom sjajno vodio ekipu “Rudara” kroz proteklu sezonu.

BERIĆETNA SEZONA

Kuglaški klub Rudar-Prijedor je osvojio titulu i vicešampiona Premijer lige BiH, treće mjesto u Kupu BiH i izborili su drugi plasman u kupu Europe.
Osvajanje Kupa Republike Srpske je šlag na torti uspjeha prijedorskog “Rudara”. Prvenstvom grada formalno je završio takmičarski dio sezone za tim trenera Nedeljka Drinčića.
Slijede odmor, pripreme, Premijer liga pa Europa.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime