spot_img
NaslovnicaCRNA HRONIKADvojac osumnjičen za krivotvorenje novca

Dvojac osumnjičen za krivotvorenje novca

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor izvršili su kriminalističku obradu više lica iz Novog Grada i Sarajava zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Krivotvorenje novca“.
– Uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH i po naredbi dežurnog sudije za prethodni postupak Suda BiH, istog dana, izvršen je pretres stana u Prijedoru u kojem su lica privremeno boravila i vozila koja su isti koristili, kom prilikom je pronađeno i oduzeto ukupno 200 falsifikovanih novčanica u apoenima od 10,00 KM i aparat za fotokopiranje.
Nakon kompletiranja predmeta nadležnom Tužilaštvu BiH protiv A.T. i H.V., obadvojica iz Novog Grada, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Krivotvorenje novca“ – stoji u saopštenju Policijske uprave Prijedor.
Policijska uprava Prijedor apeluje na sve građane da budu oprezni prilikom novčanih transakcija, da obrate pažnju na zaštitna obilježja novčanica i da u slučaju bilo kakve sumnje u ispravnost, isto prijave nadležnoj policijskoj stanici.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments