spot_img
NaslovnicaSPORTFudbalFK OMARSKA CILJA EKSPRESAN POVRATAK U PRVU LIGU SRPSKE

FK OMARSKA CILJA EKSPRESAN POVRATAK U PRVU LIGU SRPSKE

Nakon tri sezone provedene u eliti Republike Srpske fudbaleri “Omarske” takmičenje nastavljaju u Drugoj ligi Zapada RS.
Šef stručnog štaba Milan Stanivuković, za subotu 13.jula, od 18.30 časova izvršiće prozivku igrača. Time zvanično počinju pripreme za novu sezonu. U prvenstvenoj pauzi igrači su radili individualno, po programu stručnog štaba.

DOMAĆE SNAGE
U tri prvoligaške godine “Omarska” je nastupala uglavnom sa domaćim snagama. U oproštajnom sezoni, na domaćem terenu bili su bolji od drugoplasiranih “Laktaša”, trećeg “Rudar-Prijedora” i bivšeg premijerligaša “Kozare”.
Novi premijerligaš “Radnik” iz Bijeljine osvojio je samo bod.
FK Omarska je klub rekorder po posvećenosti domaćih utakmica (između 700 do 1000).
Zbog njih se vrijedi potruditi i ostvariti ekspresan povratak u Prvu ligu.
U klubu i ovom kraju očekuju realizaciju projekta sa postavljanjem terena sa vještačkom travom. Podrška grada nebi smjela doći pod znak pitanja.

U FK Omarska istiću da plavi tim ostaje na okupu. Očekuju se pojačanja i dobar rad. Cilj je borbe za titulu i povratka u društvo prvoligaša Republike Srpske. Prva pripremne utakmica planirana je za 21.jul kad će se “Omarska” sastati sa “Podgrmečom” iz Sanskog Mosta.
Za 27.jul planiran je meč “Omarska” – “Ljubić”.
Nakon susreta protiv “Železničar Sport Tima” koji će se odigrati 4.avgusta, generalka je zakazana 11.avgusta kada će “susret”Omarska” ugostiti banjalučki “Naprijed”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments