U posljednjem susretu 30. kola m:tel Prve lige Republike Srpske “Omarska” u nedjelju 12. maja dočekuje “Romaniju” sa Pala. Gostujući tim “Romanija” se bori za opstanak, a “Omarska” za čast kluba i fudbalske igre. Naime, “dobro obavlješteni” kalkulišu prodaju ove utakmice.
Na klupskom portalu FK Omarska to demantuju. Kao i protiv “Ljubića” žele pobjedu i protiv “Romanije”.

NEMA PREDAJE

Uoči meča u FK Omarska upozoravaju.
– Mnogo je priča oko ove utakmice, kao i oko prošle protiv Ljubića, da će “Omarska” prodati ovu utakmicu. Čak se zna i koliko će “Romanija” dati para, ali znalo se i za “Ljubić”, pa je na kraju bio ćorak. “Omarska” je pobjedila “Ljubić”, a učiniće sve da pobjedi i “Romaniju”. Stav uprave je jasan, nema puštanja i nema prodaje, jer bi to bila istinska propast kluba. Iz liga se ispadalo i vraćalo i tako će biti ubuduće. Pred stručni štab i igrače je postavljen jasan zadatak, cilj je pobjediti “Romaniju”, jer se svaka pobjeda i svaki bod računa. Publika je zdušno podržala “Omarsku” protiv “Ljubića”, očekujemo podršku i protiv “Romanije”, a publika se može zadržati samo ako igrači na terenu pruže maksimum – tvrde u FK Omarska.

FK Omarska se oprostila od takmičenja u Kupu grada Prijedora. U četvrtfinalu, boljim izvođenjem jedanaesteraca, za polufinale se plasirala FSA Prijedor.
Uz pripreme za meč protiv “Romanije” u FK Omarska razmišljaju o derbiju protiv “Rudar-Prijedora” naredne subote.


VJEŠTAČKA PODLOGA

U najvećoj fudbalskoj mjesnoj zajednici Republike Srpske ne odustaju od tri godine starog obećanja terena sa vještačkom podlogom. Aktuelni predsjednik fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH Vico Zeljković, na juče održanoj Skupštini Područnog saveza Prijedor, potvrdio je realizaciju ovog projekta.
Fudbalska groznica se u Omarskoj, u šestoj deceniji kluba, nastavlja.
Nema odustajanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here