spot_img
NaslovnicaBIZNISSponzorisanoMetalex Vas Poziva na Ljetnu Senzaciju "Ljeto je u Metalex-u"!

Metalex Vas Poziva na Ljetnu Senzaciju “Ljeto je u Metalex-u”!

U jeku ljeta, Metalex organizuje nezaboravan događaj “Ljeto je u Metalex-u”! Maloprodaje u Prnjavoru, Prijedoru i Banja Luci pozivaju sve zaljubljenike u kvalitetne proizvode i fantastične ponude da nam se pridruže od 4. do 7. jula na najtoplijem događaju sezone. Očekuju vas nevjerovatni popusti na svim odjelima i prilike za osvajanje fenomenalnih nagrada, uključujući i ljetovanje iz snova!

U periodu od 4. do 7. jula, svaka kupovina iznad 35,00 KM u bilo kojoj Metalex poslovnici omogućuje vam ulazak u izvlačenje za nezaboravno ljetovanje. Ali to nije sve! Na svakom odjelu očekuju vas dodatne nagrade poput igračaka za djecu, bicikala, građevinskog materijala i još mnogo toga. Posjeta Metalex-u može vam donijeti puno više nego što ste očekivali!

Metalex maloprodaje će biti domaćini prezentacija vodećih brendova mašina i alata kao što su Daewoo, Makita, Bosch i Karcher – brendova poznatih po svojoj kvaliteti i pouzdanosti. Ova jedinstvena prilika omogućuje kupcima da istraže najnovije modele, vide mašine u akciji, iskoriste popuste i dobiju savjete od stručnjaka. Bez obzira tražite li alate za gradnju, obradu metala ili poboljšanje svakodnevnih zadataka, ove prezentacije će vam pružiti inspiraciju i znanje.

I to nije sve! Metalex je pripremio još mnoštvo iznenađenja, popusta i posebnih ponuda na vrtnom odjelu, vrtnom namještaju, tehnici, bazenima, plažnom programu, građevinskom materijalu i home programu.

Prezentacije će se održati:

  • 4. jula u Metalex Prijedor, 5. jula u Metalex Derviši Banja Luka, 6. jula u Metalex Prnjavor.

Ne propustite najtopliji događaj sezone! Posjetite Metalex i iskoristite sve pogodnosti koje “Ljeto je u Metalex-u” donosi. Kupujte pametno, gradite sigurno i uživajte u ljetu s Metalex-om!

Za više informacija posjetite našu Facebook stranicu: Metalex Facebook.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments