spot_img
NaslovnicaCRNA HRONIKAPOLICIJA ODUZELA VOZILO I UHAPSILA PRIJEDORČANINA JER JE ODBIO TESTIRANJE NA PRISUSTVO...

POLICIJA ODUZELA VOZILO I UHAPSILA PRIJEDORČANINA JER JE ODBIO TESTIRANJE NA PRISUSTVO DROGA U ORGANIZMU

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor vozača B.B. iz Prijedora privremeno su oduzeli vozilo marke „Peugeot“ nakon što je odbio da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu.
– Lice je lišeno slobode, a provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da se radi o višestrukom povratniku u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja sa dugom po osnovu neplaćenih novčanih kazni u iznosu od 3.650,00 KM. Protiv B.B. nadležnom sudu dostaviće se zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka – potvrdili su iz Policijske uprave Prijedor.
Policijski službenici Policijske uprave Prijedor zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, a u vezi sa testiranjem na prisustvo opojnih droga u organizmu, tokom juna mjeseca lišenjem slobode zadržali su još devet lica. Pet lica zadržano je lišenjem slobode zbog odbijanja da se podvrgnu testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu i četiri lica kod kojih je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments