Udruženje komunalnih i uslužnih djelatnosti Republike Srpske, Privredna komora RS i „Komunalne usluge“ a.d. Prijedor ponosno najavljuju treće izdanje Sajma komunalne opreme i prateće industrije pod nazivom „EXPO PRIJEDOR 2024“. Ovaj prestižni događaj održaće se 6. juna na Sportskom aerodromu „Urije“ u Prijedoru, sa početkom u 11 časova i trajaće jedan dan.

Sajam „EXPO PRIJEDOR 2024“ ima međunarodni karakter, što potvrđuje učešće najvećeg organizatora sajma komunalne opreme iz Italije, „Ecomondo“ iz Riminija, koji će imati svoj štand. Osim gostiju iz Italije, očekuju se i predstavnici Baštenskih udruženja komunalnih preduzeća iz Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Srbije, kao i direktori komunalnih preduzeća iz Republike Srpske i Federacije BiH. Prijedor će 6. juna ugostiti više od 60 direktora iz cijelog regiona.

Dalibor Grabež, direktor preduzeća „Komunalne usluge“ a.d. Prijedor, ističe da se očekuje preko 20 izlagača komunalne opreme i prateće industrije.

– Ovo je jedinstvena prilika da se na jednom mjestu razmijene mišljenja i iskustva, te da direktori komunalnih preduzeća razgovaraju direktno sa proizvođačima komunalne opreme i distributerima radnih mašina, rezervnih dijelova, HTZ opreme i druge prateće industrije – kaže Grabež.

Grad Prijedor će, po treći put, biti domaćin ovog značajnog sajma. Grabež naglašava važnost ovakvih manifestacija za Prijedor, te izražava želju da ovaj sajam postane tradicija i uvrsti se u listu značajnih sajmova u Republici Srpskoj i BiH. Pored izlagača komunalne opreme, posjetioci će imati priliku da upoznaju i domaće proizvođače rakije, sokova, te da posjete štand „Potkozarske kuće“ i Turističke organizacije Prijedor, što je idealna prilika da se predstave turistički i privredni potencijali grada.

Ove godine, posebna pažnja posvećena je saradnji sa Područnom privrednom komorom Prijedor, koja će pozvati svoje članice i privredne subjekte iz grada. Grabež koristi priliku da pozove sve privrednike i građane da posjete sajam, napominjući da će ulaz biti besplatan.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime