spot_img
NaslovnicaSPORTOstali sportoviŠAMPIONSKE AMBICIJE KUGLAŠA "RUDARA"

ŠAMPIONSKE AMBICIJE KUGLAŠA “RUDARA”

Prelazni rok kod kuglaša BiH, pred početak Premijer lige BiH, završen je bez velikih iznenađenja.
Kandidati za BH šampiona su se znatno pojačali. Prijedorski “Rudar”, aktuelni vicešampion BiH, pojačao je Darko Mađar, član KK ” Mevešćak 1958” Zagreb. Najviše je profitirao brčanski “Rad” dovođenjem trojice igrača. Uz reprezentativca BiH Senada Jogunčića dosadašnji član tuzlanske “Slobode”novi članovi su: Dražen Kovačević (Zrinski Ljubač) i Saša Juhas dosadašnji igrač “Jadrana” Golubinci iz Srbije. Banjalučka “Ada” je u svoje redove dovela Enesa Salmana iz sarajevskog “Željezničara”.

Ekipa prijedorskog “Rudara”ostala je bez Mladena Džajića koji je, uz obostranu saglasnost, prešao u banjalučki “Borac”, klub u kojem je i ponikao.

Džajiću je zbog svog trogodišnjeg boravka u Rudaru, u kom periodu je klub postigao svoje najveće uspjehe dodjeljena plaketa za doprinos u razvoju kluba.

KK “Rudar”je svoje redove pojačao Darkom Mađarom iz zagrebačkog “Medvešćaka 1958”. On će, sa ostalim igračima, ekipu dalje voditi do novih pobjeda i dobrih rezultata.

Kuglaški klub “Rudar” Prijedor je čvrsto riješen da i u narednoj Premijer ligaškoj sezoni uđe u borbu za titulu prvaka. To će sigurno biti znatno teže jer je uz dosad nedodirljivo “Posušje”, -“Rudar” iz Kaknja i banjalučku “Adu”,”Rad” Brčko,uz velika pojačanja najavio iste ciljeve – ističe trener Nedeljko Drinčić.
Kuglaši “Rudara” su,nakon prošlogodišnjeg učešća na NBC Kupu,takmičiće se u Kupu Evrope.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments