spot_img
NaslovnicaSPORTOstali sportoviSTONOTENISERKE JEDANAESTE NA IGRAMA BRIKSA

STONOTENISERKE JEDANAESTE NA IGRAMA BRIKSA

Stonoteniska ženska reprezentacija Republike Srpske, na Igrama BRIKS-a osvojila je 11.ekipno mjesto.

Na ovom takmičenju, koje završava u nedjelju 23. juna u Kazanju, Ruska Federacija, pod obilježjima Republike Srpske nastupa 60-ak sportista Srpske. Okosnicu ženske selekcije čine članice STK Prijedor. Uz najiskusniju Miljanu Velaulu boje Srpske brane Marija Gnjatić i banjalučanka Jelena Mrđen i Marija Panić iz Kotor Varoša igračica STK Srbac.

U tri odigrana meča selekcija Republike Srpske je ostvarila pobjedu i dva poraza te zauzela 11. mjesto. Selektor stonoteniseri Srpske Slavko Antonić za naš portal kaže:
– Izgubili smo od Azerbejdžana 3:0 i od Bahreina 3:1. Miljana Velaula dobila svoj meč a Marija Gnjatić izgubila dva meča rezultatom 3:2. Da je bar jedan meč dobila bila bi šansa za bolji plasman. Rezultatom 3:0 dobili smo Armeniju i osvojili 11. ekipno mjesto. U pojedinačnom plasmanu Marija Gnjatić se plasirala u glavni ždrijeb, sa vrlo dobrom igrom.
Za plasman među 16 najboljih izgubila je od kineskinje. Miljana je u pojedinačnom imala jednu vrlo jaku Bjeloruskinju – istakao je Antonić.
Stonoteniseri Republike Srpske su osvojili ekipno 11. mjesto.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments