spot_img
NaslovnicaVijestiLokalne vijestiSUTRA POČINJE DRUGA  MOTORIJADA U PRIJEDORU

SUTRA POČINJE DRUGA  MOTORIJADA U PRIJEDORU

U Prijedoru će, 28. i 29. juna, biti održana 2. motorijada u organizaciji Moto-kluba “Otpisani”. Organizatori najavljuju bogat dnevni sadržaj, ali i kvalitetne večernje koncerte.
– U petak će na cjelovečernjem koncertu nastupiti tri muzička rok sastava. U pitanju su grupe ‘Mozaik’ i ‘Sinhro’ iz Novog Grada, te ‘Truba bend’ iz Kozarske Dubice. Program za subotu počinje u 12.00 časova okupljanjem bajkera, dok će u 16.00 biti besplatan bajkerski ručak. Za 18.00 časova zakazan je defile ulicama našeg grada i ovaj put smo promijenili rutu kako bismo obišli što više prijedorskih naselja. Povratkom u krug ‘Ljetne bašte’ počinje drugi dio programa, koji je rezervisan za bajkerske igre i cjelovečernji koncert dvije rok grupe, ‘Infuzije’ iz Novog Sada i ‘Jahača magle’ iz Prnjavora – rekao je Slavko Vrućinić, predsjednik MK “Otpisani”, Prijedor.
U Moto-klubu “Otpisani” zahvalni su na podršci Gradu Prijedoru bez kojeg, kako je rečeno, ova manifestacija ne bi bila moguća.
– Pošto je Grad uvrstio našu manifestaciju u ‘Prijedorsko ljeto 2024’ zahvaljujem u ime Kluba i rukovodstva Gradskoj upravi. Pogotovo gradonačelniku, jer ovo bez njihove pomoći ne bismo mogli realizovati – rekao je Marinko Todoran, potpredsjednik MK “Otpisani” Prijedor.
Iz ovog kluba navode da su urađene administrativne pripreme neophodne za organizaciju događaja.
– Skup je prijavljen, dobili smo saglasnost nadležnih institucija, kako za obustavu saobraćaja, tako i od Vatrogasne službe i Hitne pomoći. Sve je spremno za održavanje Motorijade – naglasio je Aleksandar Jeftić, sekretar MK “Otpisani” Prijedor.
“Moto-klub “Otpisani” Prijedor postoji od 2017. godine.

Renata Š. Novaković/Kozarski

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments