spot_img
NaslovnicaSPORTFudbalTURNIR U FUDBALU 3x3 ISPRED GIMNAZIJE U PRIJEDORU

TURNIR U FUDBALU 3×3 ISPRED GIMNAZIJE U PRIJEDORU

U okviru Prijedorskog ljeta, ove godine će se održati Turnir u fubalu 3×3. Turnir će trajati od 17.do 21.jula na terenu ispred Gimnazije.
Kompletan montažni teren, sa specijalnom podlogom prilagodjenom za ovu vrstu turnira, učiniće da se stvari savršen ambijent. Nikola Radić, jedan od organizatora turnira, za naš portal pojašnjava.

Fudbal 3×3 je nešto sasvim novo u našem gradu, a u poslednje vrijeme privlači sve više fubalera. Ova varijanta, najvažnije sporedne stvari na svijetu donosi puno interakcije i dinamike na terenu. Cilj je napraviti jedan dobro organizovan turnir, koji će postati tradicionalan svake godine, a nadamo se i prepoznatljiv u našem gradu – ističe Radić.
Organizatori očekuju veliki broj ekipa, te se nadaju i odzivu ekipa iz drugih gradova. Cilj je promocija fudbala i grada Prijedora te da se postave temelji za sljedeće godine, kada je sama organizacija u pitanju.
Ono što je zasigurno privlačno, je i bogat nagradni fond, gdje će pobjednik dobiti 3.000 KM. Drugoplasiranu ekipu očekuje nagrada od 1.000 KM.
Uplata po ekipi iznosi 100 KM.
Prijave se vrše na www.fotbal3x3.
Dodatne informacije na telefon 065 198 249 (Ognjen) i 066 302 730 (Nikola).

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments