U sali pozorišta održana je završna svečanost predškolskih grupa Javne ustanove (JU) Dječiji vrtić “Radost”, generacija 2023/2024. godine.

Najpre je održan svečani defile oko 150 djece od vrtića preko gradskog trga do pozorišta gdje su potom izveli prigodan program sačinjen od plesnih, glumačkih i plesnih tačaka koje su činile program pod nazivom “Hajde svijete budi dijete”.

Zamjenik direktora ove predškolske ustanove Maja Vojnović je novinarima izjavila da je ovo veliki dan kako za roditelje i za djecu prvenstveno, tako i za ustanovu.
– Danas ispraćamo 74. generaciju predškolaca koja broji oko 150 djece tako da smo mi večeras posebno inspirisani da ih ispratimo sa puno emocija, plesnim koracima, pjesmom u novu fazu odrastanja, puštamo ih u novi svijet uz poruku “Hajde svijete budi dijete – izjavila je Vojnovićeva.
Vaspitač i voditelj završne svečanosti Nataša Rodić je istakla da je rad sa djecom najljepši i najzahtijevniji.
– Mi smo srećni i ovo je kao šlag na tortu, svečana kruna našeg dosadašnjeg rada i uspjeha i iako ne pratim svoju grupu, velika sam podrška vaspitačicama i cijelom timu ustanove u kojoj radim, a djeca su divna kao i uvijek – rekla je Rodićeva.

Dječijih osmjeha, pjesme i igre nije nedostajalo, ali ni optimizma koji svaka mladost nosi. Pored ponosnih roditelja i rodbine u prepunoj sala pozorišta bio je i gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime