Juniori “Rudar-Prijedora” nisu se uspjeli plasirati u finale Kupa Republike Srpske. Poslije slabijeg izvođenja jedanaestaraca u finale, čestitajući im, ispratili su domaću Krupu iz Krupe na Vrbasu.
Poslije ove utakmice iz FK “Rudar-Prijedora” su se oglasili ističući da su “ponosni na svoje juniore, ali i izražavaju svoje nezadovoljstvo suđenjem Danka Butulije i Tomislava Gračanina”.
U regularnih 90 minuta rezultat je bio 1:0 za Krupu a u penal ruletulu više sreće su imali domaći igrači.
Njima su gosti i Klub čestitali na fer i korektnoj igri i plasmanu u finale.
Pohvalili su tim Dine Sikirića, Arnesa Brkića, Saše Kukolja, gdje znatan broj čine mlađi kadeti i kadeti trenera Dragoslava Dade Babića.
– Našim momcima možemo reći samo jedno veliko: BRAVO! Ekipa sastavljena većinom od igrača koji su 2006, 2007. pa i 2008. godište, napravila je izuzetan uspjeh. Na putu do polufinala bili su bolji od dvije premijerligaške ekipe: FK Kozara Gradiška (kao domaćin) i FK Borac Banja Luka (kao gost) i sigurno je da nisu zaslužili da poraz u polufinalu bude posljedica nekih nefudbalskih stvari. Zaista je žalosno što je finalistu U-19 kupa RS odlučio diskutabilan penal za domaćina koji je pretvoren u pogodak, kao i neopravdano poništen pogodak za našu ekipu u 80. minuti utakmice! – ističu u “Rudar-Prijedoru”.

PONIŠTEN REGULARAN GOL
Da li su juniori “Rudar-Prijedora” i Klub oštećeni u ovom revanš meču Kupa mišljenje smo potražili od dvojice iskusnih Premijerligaških sudija. Tvrde da ofsajd nije postojao i da je poništen regularan gol.
Ta činjenica, “ne pije vode” ali fudbalskim klincima znači mišljenje gospodina sa licencom UEFA. Amaterski snimak mladog fudbalera Adrijana to dokazuje.

Sudije poništile regularan gol “Rudar-Prijedoru”

APEL
Uz čestitke ekipi FK Krupa na plasmanu u finale, gdje ih čeka BH premijerligaš “Sloga” Doboj iz “Rudar-Prijedora” uputili su “molbu i apel da se svi zajedno pobrinemo da se ovakve nefudbalske stvari više ne dešavaju, posebno kada je dječiji fudbal u pitanju”.

PREMIJER LIGA
Posebne čestitke momci “Rudar-Prijedora” zaslužuju rezultatom tima u Omladinskoj ligi BiH Zapad. Kao lider zaslužili su svu podršku u ostvarenju glavnog cilja, a to je baraž i plasman u Premijer omladinsku ligu BiH.
Narednih 20 dana i pakleni termini srijeda-vikend izazov su za ove momke i njihove trenere Sikirića, Brkića, Sašu Kukolja i Dragoslava Babića, a i za roditelje koji ih prate na tom putu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime