Fudbaleri “Rudar Prijedora”, u okviru 33. kola m:tel Prve lige Republike Srpske, sutra (subota) dočekuje “Željezničara” iz banjalučkog ’’Predgrađa’’. Poslednji je ovo domaći meč ove sezone.
Trener Vule Trivunović, na redovnoj pres konferenciji, istakao je da ih čeka teška, izazovna utakmica, a dočekuju je sa puno optimizma.

Vule Trivunović, trener FK Rudar-Prijedor

– Želimo da pokušamo da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu i oprostimo se od navijača pobjedom. Dolazi nam dobra mlada ekipa, poletna, puna volje, želje i elana. Nemaju nikakvog pritiska. Hoćemo da se nadigravamo. Zbog kartona neće nam igrati dva igrača a ima nas sasvim dovoljno da napravimo kvalitetnu ekipu. Ući ćemo u utakmicu da ih pobjedimo, uzmemo tri boda, a da sačuvamo igrače od povreda – istakao je Trivunović, i naglasio da će “Rudar-Prijedor” na pošten i korektan način završiti ovu sezonu.


POŠTENO
– Sad kad se ovo polako privodi kraju treba istaći da su ovi momci i ljudi koji vode Klub dostojanstveno radili od prvog do zadnjeg kola. Nije bilo nikakvih negativnih stvari koje bi mogle uticati na reputaciju, ugled “Rudar-Prijedora” – konstatovao je Trivunović.


ŽELJINA MAŠINA
Gostujući tim “Železničar-Sport tima” je specifična ekipa. Igrači i trener fajterska su ekipa koja je u stanju da svima napravi probleme.
Golman Aleksa Trninić o poslednjem meču pred domaćom publikom kaže:

golman Aleksa Trninić

– Iza nas je veoma dugo prvenstvo, 32 kola. Ostale su još dvije utakmice. Sigurno je da se svi veoma radujemo završetku prvenstva i čekamo odmor. Imamo još dvije utakmice i želimo da i njih odigramo na najbolji način. U poslednjoj utakmici pred našim navijačima nastojaćemo da ispunimo sve obaveze koje je pred nas postavio šef. Želimo da se pobjedom oprostimo od naših navijača – istakao je Trninić.
Utakmica “Rudar-Prijedor” – “Železničar” igra se sa početkom u 17,30 časova na Gradskom stadionu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime