spot_img
NaslovnicaCRNA HRONIKAOglasila se policija nakon hapšenja lica koje je izazivalo požar u kafiću...

Oglasila se policija nakon hapšenja lica koje je izazivalo požar u kafiću “Star”

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad juče su uhapsili lice S.B. iz Novog Grada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela „Paljevina“ i „Izazivanje opšte opasnosti“.
Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni istog dana oko 16,55 časova upotrebom zapaljive tečnosti zapalio unutrašnjost ugostiteljskog objekta u Novom Gradu. U požaru koji je lokalizovan od strane Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad objekat je u potpunosti izgorio, a posljedica po lica nije bilo – navode iz Policijske uprave Prijedor.
O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će po kompletiranju predmeta protiv S.B. biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

Kako nezvanično saznajemo Siniša Bajić je juče oko 17.00 časova u kafić “Star” u Novom Gradu unio kantu benzina, zamolio prisutne goste da napuste objekat, a zatim je počeo da posipa benzin po objektu. Radnik kafića ga je zaskočio i uspio da ga savlada, ali je Bajić ipak uspio izazvati požar.

Motiv podmetanja požara je još uvijek nepoznat, ali u Novom Gradu kruže informacije da su između njega i vlasnika kafića postojale nesuglasice lične prirode.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments