spot_img
NaslovnicaSPORTOstali sportoviSENZACIJA NA DRUGOM KOLU SVJETSKOG KUPA – IVETIĆ U VRHU, PRIJEDOR MEĐU...

SENZACIJA NA DRUGOM KOLU SVJETSKOG KUPA – IVETIĆ U VRHU, PRIJEDOR MEĐU PRVIH DESET (VIDEO)

Na kraju prvog dana drugog kola Svjetskog padobranskog kupa – Skydive World Cup Series/SWCS, na kultnom sportskom Aerodromu Lesce-Bled u Sloveniji, padobranska ekipa Aero-kluba „Prijedor“ dijeli senzacionalno deveto mjesto u ekipnoj, a Boban Ivetić čevrto u pojedinačnoj konkurenciji! U odsustvu rekonvalescenta Draška Lajića, Prijedor Team za ovu priliku nastupa u sastavu: Boban Ivetić, Goran Stojanović, Siniša Vujaković, Aleksandar Cvetković i Helena Janson.

Mala sredina, velika ekipa – Prijedor u društvu s padobranskim gigantima

Po tradiciji najmasovniji samit na vrhu najboljih svjetskih ciljaša okupio je 225 takmičara iz 45 ekipa, među kojima je veliki broj profesionalnih timova i reprezentacija najjačih padobranskih nacija Svijeta. Poslije tri od osam planiranih turnusa, Prijedorčani su s ukupno 26 centimetara najbolja klupska, amaterska ekipa, a iza sebe ostavili su i 14 reprezentacija i profesionalnih padobranskih ekipa. Prvotimac ekipe Aero-kluba „Prijedor“ Boban Ivetić, poslije vrhunske predstave u prva tri turnusa sa samo jednim centimetrom, dijeli četvrto mjesto!

Dvije “nule” i jedan centimetar – Ivetić senzacionalno u vrhu svjetske elite
Ivetić u akciji

Svjetski padobranski kup nastavlja se sutra, četvrtim od planiranih osam turnusa. Ostaje da se vidi da li će prijedorski padobranci uspjeti da izdrže pritisak i ostanu u vrhu svjetske ciljaške elite.

Sponzor i ovog nastupa padobranaca Aero-kluba „Prijedor“ bio je Robini design d.o.o. prijedorsko preduzeće za projektovanje, dizajn i izradu namještaja po mjeri.

D.Stojnić/infoprijedor.ba

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments