Susretima 32. kola nastavlja se fudbalska m:tel Prva liga Republike Srpske. U Rudar-Prijedoru s velikom ozbiljnošću prilaze ovom gostovanju. Prema Foči su otputovali dan uoči meča a tamo će obaviti i trening. Trener Vule Trivunović sa 18 motivisanih igrača želi povoljan rezultat. Traži da “budu ozbiljni jer niko se ne smije igrati ugledom kluba”. “Rudari” žele ponoviti igru iz mečeva kad su sa 5:0 porazili Leotar i Omarsku.
Porazi od “Drine” u Zvorniku i “Famósa” u Vojkovićima su im dobra opomena. Trivunović upozorava da “Sutjeska” ima imperativ pobjede i tu vidi šansu.

Vule Trivunović, trener FK Rudar-Prijedor

– Apsolutno smo svjesni situacije u kojoj se oni nalaze, i da su jedna od ekipa koja traži svaki bod kako bi opstala u ligi. Mi idemo rasterećeni, tamo idemo da se nadigravamo i pokušamo pobijediti. Bez ikakvih kalkulacija, isto kao što smo radili protiv “Omarske”. Imamo dovoljan fond igrača, određenih zdravstvenih problema, jednog kartoniranog. Imamo 18 igrača koji mogu da iznesu teret utakmice pred koje je stavljeno do znanje da moraju biti ozbiljni, da se niko neće igrati sa ugledom kluba. Imaćemo u Foči trening, shvatamo ozbiljno utakmicu, kao i svaku drugu i pokušaćemo iz nje izaći sa pozitivnim rezultatom – rekao je Trivunović uoči puta za Foču.
Sa pozicije tri i 55. bodova Rudar-Prijedor igra u Foči.
Sutjeska, Velež, Borac iz Kozarske Dubice, Ljubić, Slavija i Romanija, sa 39 bodova, strepe za opstanak. Utakmica “Sutjeska” – “Rudar-Prijedor” igra se sutra, subota, od 17 časova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime