spot_img
NaslovnicaSPORTFudbalNEKOMPLETNI "RUDARI" PROTIV OSLABLJENIH "AKADEMACA" (FOTO)

NEKOMPLETNI “RUDARI” PROTIV OSLABLJENIH “AKADEMACA” (FOTO)

Na Gradskom stadionu u Prijedoru sutra se igra finale fudbalskog Kupa grada. Domaćin finala “FSA Prijedor”, treći tim Druge lige Republike Srpske, ugostiće treći klub Prve lige Republike Srpske “Rudar-Prijedor”.

“FSA-Prijedor” je prošlo finale izgubila od OFK Brda

Popularni “akademci”, prošlogodišnje finale Kupa su izgubili od OFK Brda. Respektuju “Rudar-Prijedor” i daju mu ulogu favorita. Trener Nenad Bašić ističe da će igrati znatno oslabljeni.

Nenad Bašić, trener FK FSA-Prijedor

– Iskreno rečeno želimo da odigramo ovu utakmicu i da idemo na zasluženi odmor. Za sutrašnji susret na raspolaganju trenutno imam 12 igrača. Nedostojeće nam Rudak, Stojić, Frenklin Ogboke, Krneta i Stegić koji se oporavlja poslije prvenstvenog meča. Nedostajaće povređeni Vedran Mršić i Marinović a igraćemo bez ponajboljeg Dobrijevića koji je na Magliću sa fakultetom. Iskreno, finale Kupa, igramo u teškom momentu ali odradićemo ga kako znamo i umijemo. Da smo kompletni, da su svi na broju i zdravi, vjerujem da bi drage volje sa njima krenuli u meč – istakao je za naš portal Bašić.


VRHUNSKI IGRAČI
Predhodne kupove za “Rudar-Prijedor” igrao je juniorski tim. Sutrašnji kup će igrati prvi sastav.

Pomoćni trener “Rudara” Srđan Marjanović ističe da ovom meču pristupaju najozbiljnije. Svjestan je kvaliteta Borislava Mikića, nekad najboljeg igrača Prve lige Srbije, iskustvo Igora Golića te talent Mršića koji zbog poslovnih obaveza ne može igrati za Rudar-Prijedor.
Kategoričan je da FSA Prijedor ne smiju potcjeniti.

Srđan Marjanović, pomoćni trener “Rudara”

– Za nas finale Kupa grada je utakmica protiv ozbiljnog protivnika koji u svojim redovima ima više igrača koji su igrali Premijer ligu BiH. Riječ je o vrhunskim igračima koji su na zalasku karijere i mogu se uvijek motivisati. Shvatićemo ih onoliko koliko zaslužuju. Cilj nam je da osvojimo taj kup. Nedostojeće nam Joel Da Silva Paulo i Patrik Gbegbe koji su na odmoru i Almir Bekić kome je istekao ugovor. Ostali su spremni da osvoje Kup – istakao je Marjanović.
Organizator kupa je Gradski fudbalski savez Prijedor a generalni pokrovitelj gradonačelnik Prijedora. Sponzori su IRBRS i Jelen Nelson Coors.
Ulaz je slobodan.
Na ulazu će se nalaziti kutija, u koju svako ko želi, umjesto ulaznice, može ubaciti sredstva za HUMANITARNE SVRHE.
Finale Kupa “FSA-Prijedor” – “Rudar-Prijedor” igra se sutra, srijeda, sa početkom u 17,30 časova.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments