Kroz passat prošao branik, vozač bez ogrebotine (foto)

0
2931

Anel Mahmutagić iz Agića kod Novog Grada 3. oktobar, četvrtak, slaviće zasigurno kao drugi rođendan, jer je nakon slijetanja passata 6 kojim je upravljao pravim čudom ostao nepovrijeđen.

Nesreća je mogla biti kobna, pošto je passatom, u trenutku slijetanja, naletio na branik pored puta koji je probio ispod haube i prošao kroz zadnju šajbu. Na svu sreću zakačio je samo rukav Anelove jakne. Slijetanje u Donjoj Dragotinji na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad policiji je prijavljeno nešto prije 22 časa.

Anel koji se nakon nesreće uz pomoć nekih momaka, koji su vozili za njim, izvukao iz automobila kaže da je od od srijede, od 20. časova na točkovima.

-Prešao sam nekih 1.200 kilometara. Vozio sam iz Njemačke, preko Austrije, pa do Italije, potom se ponovo vratio u Austriju, pa preko Slovenije za Bosnu i Hercegovinu. Imam kuću u Kozarcu i Agićima. Dvoumio sam sam gdje ću i na kraju krenuo prema Kozarcu i bilo je šta je bilo. Glavni glumci nikad ne umiru- ispričao je za naš portal s osmijehom  srećnik Anel. Na automobilu je pričinjena velika šteta, a uviđaj na licu mjesta obavili su policjiski službenici PS za bezbjednost saobraćaja PU Prijedor.