MLADI “RUDARI” NA TEŠKOM GOSTOVANJU

0
334

U okviru 14. kola Omladinske Premijer lige BiH u nedjelju (14.30 časova) juniori “Rudar Prijedora” gostuju u Tuzli ekipi Slobode. Ovo je pretposljednje kolo jeseni, i posljednje gostovanje “rudara” u poolusezoni, jer je Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH na zadnjoj sjednici donio odluku da produži jesenji dio prvenstva za još jedno kolo.

Srđan Marjanović, trener Rudar Prijedora je optimista pred nedjeljno gostovanje na Tušnju iako je protivnik sve utakmice na svom terenu riješio u svoju korist.

-Čeka nas ekipa koja ima sve pobjede kod kuće, primila je najmanje golova u ligi zajedno s nama i koja nas je u prvom kolu pobijedila kod kuće 3:1. Biće jedna teška utakmica i velika borba. Imamo identičan skor i isti broj bodova, tako da vidićemo, pokušaćemo da pobijedimo da ostanemo u vrhu, a ko ne uspijemo nećemo žaliti. Želimo da se vratimo neporaženi i vjerujemo da Tuzlaci jednom moraju stati, da jednom kiksaju kod kuće, odnosno da ne mogu da imaju sve pobjede.

Na utakmici protiv Slobode, stručni štab Srđana Marjanovića ne može da računa na sve igrače, jer se na poslednjem treningu povrijedio Bilbija.