DONATORSKO VEČE ZA FK „RUDAR PRIJEDOR“ 17 DECEMBRA

0
877

Darko Milunović predsjednik UO „Rudar-Prijedor“, rekao je na današnjoj press konferenciji da im je želja da promovišu poslovno-tehničku saradnju s njima najbližim klubovima s kojim imaju želju ili planiraju u budućnosti sarađivati.

Darko Milunović predsjednik UO „Rudar-Prijedor“

– Želim ovom prilikom da najavim i donatarsko veče za „Rudar-Prijedor“ koje biti održano 17. decembra s početkom u 19 časova u hotelu „Prijedor“. Iza nas je polusezona, nekih pet mjeseca rada ove uprave i kad podvučemo crtu trenutno smo drugi na tabeli. Počeli smo da realizujemo i neke infrastrukturne projekte a da bi ostvarili ciljeve zacrtane u narednom petogodišnjem periodu potrebni su nam prijatelji iz regije – rekao je Milunović i naglasio da  će se u ovom momentu fokusirati na dva kluba, koji su zaslužili da budu pravi partneri „Rudar –Priejdora“.

– Tu prije svega mislim na FK „Borac” iz Kozarske Dubice i NK „Podgrmeč“ iz Sanskog Mosta. S tim klubovima smo u prethodnom periodu imali zaista korektnu i konkretnu saradnju. Tu saradnu planiramo da intenziviramo u narednom periodu. Igrači u FK „Rudar –Prijedor“ će imati priliku da dobro zarađaju i da se fudbalski dobro pozicioniraju. A da bi to ostvarili važno nam je da imamo dobru saradnju s našim partnerima. Ta saradnja je svakako dvosmjerna i po pitanju „posuđivanja“ igrača i po pitanju neke prioritetne kupovine u narednom periodu, zajedničkih priprema, organizacije prijateljskih utakmica… Nadamo se da će FK „Borac“ ući u viši rang takmičenja, ali da nećemo igrati prvenstvene već prijateljske utakmice, a volio bi da Premijerligaške utakmice s „Podgrmečom“ igramo u budućnosti – rekao je Milunović i naglasio da će dodatne detalje u već pripremljenim sporazumima o poslovno tehničkoj saradnji dodatno precizirati.

Vladimir Rokić, sportski direktor „Borca“ iz Kozarske Dubice kaže da im je velika čast što su u poziciji da sarđuju s „Rudar-Prijedorom“.

Vladimir Rokić, sportski direktor „Borca“ iz Kozarske Dubice

– A i ranije smo dobro sarađivali. FK „Borac ima želju da uđe u Prvu ligu i očekujemo da ćemo to ostvariti, jer smo poboljšali status „Borca“. U podmltku imamo oko 150-oro djece- rekao je Rokić koji se zahvali upravi „Rudara“ na ukazanoj prilici na saradnji.

Mirso Kaltak, predsjednik Nogometnog kluba“ Podgrmeč“ podsjetio je danas da s Rudarom sarađuju niz godina.

Mirso Kaltak, predsjednik NK“ Podgrmeč“

– Naši igrači su igrali za „Rudar“ a i „Rudarevi“ igrači su igrali za naš Klub. Dakle saradnju ćemo na obostrano zadovoljstvo potvrditi.- rekao je Kaltak.