DONATORSKO VEČE ZA PODRŠKU FK “RUDAR-PRIJEDOR”

0
849

Fudbalski klub “Rudar-Prijedor” sinoć je bio domaćin donatorske večeri koja je okupila brojne privrednike, sportske radnike i ljubitelje fudbala.
Time je realizovana ideja novog rukovodstva ovog prijedorskog kluba, sa tradicijom dužom od 90 godina, da okupe stare i potencijalne nove partnere i predstave im ponudu o saradnji.

Predsjednik Upravnog odbora kluba Darko Milunović izrazio je nadu da će ovo druženje postati tradicija i da će donatorsko veče rezultirati time da ovaj klub dobije značajnu podršku u daljem radu.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković rekao je da su se učesnici okupili sa plemenitom namjerom da sportistima, članovima ovog kluba omoguće dalji rad i bolje uslove za bavljenje ovim sportom.

FK “Rudar-Prijedor” je klub duge tradicije kroz koji su prošle plejade igrača i mnogo sportskih radika koje pamtimo. Nadamo se da će ovaj klub zadržati svoje mjesto u svijetu fudbala, a da ćemo svi zajedno pokušati da mu pomognemo”, istakao je Đaković.

Iz kluba su najavili da će tokom večeri ponuditi više različitih sponzorskih paketa kao što su zlatni, srebrni ili premijum, a u zavisnosti od odabranog, “Rudar-Prijedor” svojim sponzorima pruža određene komercijalne usluge.

-Cjenovni raspon sponzorskih paketa kreće se od 1.200 KM do 80.000 KM godišnje, ali spremni smo prihvatiti i veće ponude, ukoliko ih bude – rekao je direktor “Rudara” Boris Srdić.

Ovom događaju prisustvovali su i pomoćnik ministra za sport Republike Srpske Mario Đuran i savjetnik predsjednika Vlade Srpske Dalibor Tomaš.

Tri glavna sponzora “Rudar-Prijedora” su grad Prijedor, “Arselor Mital” Prijedor i Rudnik željezne rude “LJubija”. 

agencije

više fotografija možete vidjeti OVDJE!