DŽUDISTKINJA BARBARA ČIKIĆ NAJBOLJI SPORTISTA GRADA PRIJEDORA (foto album)

0
902

Barbari Čikić, članici DŽudo kluba “Prijedor” Na jubilarnom 50. Izboru sportiste grada Prijedora, koje je održan večeras u prijedorskom pozorištu, proglašena je za najboljeg sportistu u 2019. godine.

Ona se zahvalila treneru Radenku Marinoviću, kao i svojoj porodici, na podršci koju joj pružaju u bavljenju sportom.

– Ovo mi mnogo znači, jer Prijedor je u mom srcu. i volim da se na takmičenjima borim za njega, za svoj grad – rekla je Čikićeva, koja, iako živi u Holandiji, nastupa za prijedorski klub.

Za najperspektivnijeg mladog sportistu proglašen je član DŽudo kluba “Kozara Željezničar” Vuk Zmijanjac koga je, kao i još deset perspektivnih mladih sportskih nada nagradila kompanija “Arselor Mital” Prijedor.

Najuspješnija muška ekipa je juniorska selekcija FK “Rudar Prijedor”, dok je najupješnija ženska ekipa Stonoteniski klub “Prijedor”.

Priznanje najuspješnijeg sportskog radnika pripalo je Mladenku Pećancu, dok je za najupješnijeg trenera u ovoj godini proglašen je Nebojša Radetić, trener u Tenis klubu “Dr Mladen Stojanović”.
U čast najboljih sportista grada Prijedora, na ovoj svečanosti, dodijeljena su i brojna specijalna priznanja za sve pojedince koji su tokom godina ostavili traga u sportskom životu Prijedora.

Za uspješnu međunarodnu rukometnu karijeru, specijalno priznanje uručeno je Zlatanu Arnautoviću, koji je bio gost ovog jubilarnog Izbora sportiste Prijedora.
Na ovom jubilarnom izboru najboljeg sportiste među zvanicama je bila I nekadašnja rukometašica Jadranka Daniluk Vukelja – pobjednik prvog Izbora sportiste Prijedora održanog daleke 1968. godine.

Organizator manifestacije je i ove godine bila lokalna medijska kuća IPC “Kozarski vjesnik”, a pokrovitelj grad Prijedor.

Album sa sotografijama možete vidjeti OVDJE!