Čovjek pao s bicikla, tek deseti vozač se zaustavio da mu pomogne

0
1149

U Kozarskoj ulici, na pedesetak metara od Partizanskog groblja, Prijedorčanin, a nezvanično saznajemo da je riječ o Saši I. danas je oko 15 časova pao s bicikla. Prilikom pada udario je glavom o asfalt. Gadno se povrijedio, na sve strane bilo je krvi koja mu je curila niz lice i obje ruke. 

Nakon poziva, hitna pomoć stigla je jako brzo, za svega nekoliko minuta i odvezla teško povrijeđenog u prijedorsku bolnicu. Na cesti je ostao bicikl s rasutim limenkama, koje je ovaj Prijedorčanin, danas prikupio. Vjerovatno u namjeri da ih proda i zaradi koju marku. No, to je jedna strana priče. Ona druga je da je nakon pada pored teško povrijeđenog čovjeka koji je bespomoćno leža na cesti prošlo najmanje desetak automobila.

Prošli su pored čovjeka koji je ležao na cesti u lokvi krvi, kao da se ništa ne dešava. A onda je konačno naišao savjestan vozač. I dobar čovjek. Zaustavio je auto dotrčao do povrijeđenog a onda se vratio po kutiju prve pomoći.

U međuvrermenu su pritrčali još neki ljudi i pokušali povrijeđenom čovjeku da zaustave obilno krvarenje do dolaska hitne pomoći. Kako saznajemo povrijeđeni čovjek je na daljne liječenje, nakon ukazane pomoći u prijedorskoj bolnici, upućen u Univerzitetsko-klinički centar RS-a u Banjaluci.