Željka Cvijanović, predsjednica RS i potpredsjednica SNSD-a prisustvovala je danas u Prijedoru sjednici GO SNSD Prijedor gdje je razgovorala sa kandidatima ove stranke za odbornike i gradonečelnika Prijedora na predstojećim lokalnim izborima. Saša Bursać, predsjednik GO SNSD Prijedor, rekao je „da su tu da se dogovore oko još nekih stvari i naravno oko kampanje“.

– I naravno šta ćemo poslije kampanje, kada pobijedi naš kandidat za gradonačelnika. I da u suštini tražimo još podrške od predsjednice koja je zaista u ovom prethodnom periodu podržavala politiku koju smo mi ovdje provodili, ali i GO SNSD u Prijedoru. A tu je i da podrži kandidata za gradonačelnika SNSD-a i budućeg gradonačelnika Prijedora – rekao je Bursać.

Dalibor Pavlović, kandidat SNSD za gradonačelnika, rekao je da su se okupili kako bi predstavili svoju odborničku listu. Naglasio je da je to tim stručnih, ali i mladih  ljudi.

– Oni čine moj tim koji će zajedno sa mnom Prijedor vratiti na mjesto koje ovaj grad zaslužuje. Imamo program i plan kako da pokažemo što je sve neophodno učiniti, plan i program kojim ćemo našim građanima pokazati da možemo puno bolje da se brinemo o ovom gradu i na način na koji on to zaslužuje – istakao je Pavlović.

Predsjednica RS i potpredsjednica SNSD-a, Željka Cvijanović izrazila je zadovoljstvo zbog činjenice da je u Prijedoru na GO SNSD.

– Sa ovim mladima ljudima. Uvijek sam davala podršku gradskim odborima i organizacijama SNSD-a, pa tako i ovdje u Prijedoru gdje su se mladi ljudi okupili oko istog, zajedničkog cilja, a to je bolji Prijedor i bolja Republika Srpska. Došla sam da čujem i šta su  prioriteti koji su za njih važni u narednom periodu znajući da će za mnoge od tih prioriteta biti važno na koji način se uključuju republičke institucije da bi ih podržali – rekla je Cvijanović.

Ona je naglasila da je, kad je SNSD u pitanju, njihov plan uvijek bio ambiciozan.

– Ambiciozan, zato što imamo veliku podršku naroda, zato što smo zajedno s narodom napravili toliko toga u Republici Srpskoj. I ta veza postaje sve jača i jača. I ja vjerujem da će Prijedor biti uključen u red lokalnih zajednica koje će moći da se, bez bilo kakavog zaostajanja i u bilo kojoj oblasti, kretati naprijed onako kako se kreće cijela RS. Podrška ovim ljudima koji su napravili, moram to reći, ambiciozan, konzistentan plan u kojem je jasno šta treba da se radi u narednom periodu. Sigurna sam,da će, kao što je bio slučaj sa svim našim drugim lokalnim sredinama i ova sredina nastaviti da uživa podršku republičkih vlasti – poručila je Cvijanović iz Prijedora.