“RUDARI” VISOKOM POBJEDOM U GOSTIMA OSTALI NA LIDERSKOJ POZICIJI

0
556

“Rudari” su rezultatom 1:4 (1:2) veoma lako došli do pobjede u Janji protiv ekipe “Podrinja” u jedanaestom kolu M:tel Prve lige Republike Srpske te su tako na najbolji način sačuvali lidersku poziciju.

Ekipa “Rudar-Prijedora” je već u drugoj minuti došla u vođstvo golom Predraga Zekanovića. Tri minuta kasnije, Slaven Stjepanović primorava gomana domaćih Borišu Bodirogu da po drugi put u pet minuta susreta vadi loptu iz svoje mreže. Domaći su nakon šoka pokušali da konsoliduju svoje redove tako da su uspjeli, u 23. minuti, preko Dragana Došle smanjiti rezultat na 1:2.

Tim rezultatom je i završilo prvo poluvrijeme. U nastavku utakmice prepisan scenario iz prvog poluvremena, Predrag Zekanović u drugoj minuti drugog poluvremena, po drugi put trese mrežu domaćih za 1:3, a Danilo Marmat, petnaest minuta kasnije sjajno pogađa za visoko vođstvo gostiju od 1:4 što će se kasnije ispostaviti kao konačan rezultat utakmice.

U 12. kolu M:tel Prve lige Republike Srpske, koje se igra 24. oktobra “Rudari” na Grdskom stadionu dočekuju “Kozaru” iz Gradiške.