Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović razgovarao je danas sa predsjednikom Fondacije ” Za porodicu” Draganom Dakićem o saradnji u skladu sa potpisanim Ugovorom za projekat “Prijatelji porodice” i daljoj podjeli ” Ponosnih kartica RS” porodicama sa troje i više djece, a koje mogu dobiti putem podnesenog zahtjeva Gradu Prijedor.

” U Prijedoru će sa današnjom podjelom 60 novih kartica biti ukupno dodijeljeno 646 ponosnih kartica porodicama sa troje i više djece i želim da naglasim dobru saradnju sa fondacijom na ovom zajedničkom projektu koji imamo u našem gradu”, izjavio je Pavlović.
On je pojasnio da danas od 14 časova 586 porodica sa troje i više djece mogu na info pultu u Gradskoj upravi podići Nestro petrol kartice koje omogućavaju popust na gorivo u iznosu od 8 feninga po litru, kao i 7 odsto na cjelokupan asortiman roba na pumpama dok 60 porodica može preuzeti nove Ponosne kartice RS.
” Pozivam sve naše privrednike koji se još uvijek nisu pridružili ovom projektu da to učine i da zajedničkim snagama omogućimo lakšu i jeftiniju kupovinu porodicama sa troje i više djece”, poručio je Pavlović.
Predsjednik Fondacije ” Za porodicu” Dragan Dakić je istakao da su i više nego zadovoljni saradnjom sa Gradom Prijedorom, te da je ovo jedna od lokalnih zajednica sa najvećim brojem “ponosnih porodica”.
“Mi smo danas dogovorili realizaciju nekoliko faza koje će omogućiti povećanje broja privrednika koji će učestvovati u ovom projektu. Za sada imamo 10 partnera, a cilj je da taj broj bude daleko veći”, rekao je Dakić.
U okviru projekta “Prijatelji porodice” roditelji sa troje i više djece dobijaju “Ponosnu karticu RS” kojom ostvaruju popuste prilikom plaćanja roba i usluga u Ponosnom marketu RS, drugim maloprodajnim objektima kompanija, malih preduzeća i preduzetnika koji učestvuju u navedenom projektu, kao i prilikom plaćanja usluga javnih preduzeća i ustanova koje su u nadležnosti lokalnih samouprava i Republike koji podrže navedeni projekat.

izvor: prijedorgrad.org