Infrastrukturno nastavljamo da uređujemo sela na području Prijedora. To je naš zadatak i zahvalnost svima onima koji nam pružaju podršku, poručeno je večeras sa predizborne tribine SNSD-a u Gornjoj Marićkoj. 

Drazen Vrhovac, kandidat SNSD za NS RS u Izbornoj jedinici 1 

-Pri kraju je tender od skoro pet miliona gdje nastavljamo infrastrukturno da uređujemo naš grad. Prije ove kampanje smo proveli dva mjeseca obilazeći naša mjesta, gdje smo razgovarali sa našim građanima na taj način da ih pitamo šta treba asfaltirati i sta treba uraditi jer nismo željeli da mi budemo ti koji odlučujemo, mi smo ti koji obezbjeđuju finansije. I hvala Vladi RS na podršci-poručio je Dražen Vrhovac, kandidat SNSD za NS RS u Izbornoj jedinici 1.

Kandidat SNSD za NS RS Aleksandra Stupar Radić, istakla je da će njen cilj, ukoliko dobije povjerenje građanja biti očuvanje zdravstvenih objekata u ruralnim sredinama.

-Sad kao političar zalagaću se da se naša hitna medicinska pomoc koja služi našim mještanima i građanima Omarske nikad ne zatvori, jer za sela je potreban ljekar, škola, struj , putevi, ali hitna pomoc je nesto sto je najbitnije-poručila je Stupar Radić.

Kandidati SNSD predstavili su se mještanima Donje, Srednje i Gornje Marićke. 

Kozarski