Zlatko Jelisavac izvršio je prozivku fudbalera Omarske, čime su i startovale pripreme za nastavak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.
Na prozivci kompletan sastav od jeseni, plus dvojica novajlija braća Nišić, Lazar i Đorđe, koji su stigli iz žeravičkog Jedinstva, a nastupali su i za Krupu u mlađim selekcijama. S njim dvojicom neće biti zaključena lista pojačanja, jer očekuje se još nekoliko dolazaka u Potkozarje, a u svim linijima trebao bi doći po jedan provjeren igrač.
Zbog otežanih vremenskih prilika, fudbleri Omarske treniraju u balonu Lasta u Prijedoru i terenu sa umjetnom travom u Gomjenici, uz nadu i želju da će i ovaj problem biti riješen već na proljeće, kada se očekuje izgradnja terena sa umjetnom travom.
Dogovorene su četiri pripremne utakmice, sa novigradskom Slobodom, FSA Prijedor, mrkonjićkom Slobodom i Tekstilcem.
U Omarskoj ističu da je glavni cilj stabilizacija kluba na svim nivoima, i da žele da budu stabilan prvoligš u godinama koje dolaze, a za februar je najavljena i velika donatorska večer, koja je početak obilježavanja 50 godina kluba, a biće obilježeno nizom manifestacija tokom godine.
Omarska je jesen u eliti Srpske završila na 11. poziciji sa 18 bodova.