Pred nastavak šampionata Republike Srpske Rudar Prijedor jača redove. Po mjeri trenera Bojana Krulja svakako je krilni igrač Branislav Tomić (28) iz Srbije.

Branislav Tomić

Tomić je igrač koji je samo u Superligi Srbije sakupio 116 nastupa. Dolazi iz niškog Radničkog, a nastupao je i za Novi Pazar, Bačku, Metalac, čačanski Borac i Inđiju,klub trenera Krulja.

Nemanja Raković

Nemanja Raković (21) rođeni Prijedorčanin i “dijete Rudara”, vraća se u svoj Rudar-Prijedor. Nakon nastupao za mladi tim Krupe (U-19)igrao je za Borac iz Kozarske Dubice, da bi prethodnu sezonu i po nastupao za FK Krupa iz Krupe na Vrbasu. On je stoper i dobro će doći u zadnju liniju kapitena Nemanje Pekije.

Edhem Šupuk

Edhem Šupuk (20) igra na poziciji centralnog veznog igrača. Momak rođen u Sanskom Mostu, posebno se istakao odličnim igrama na ovogodišnjim pripremama žuto-plavih u Medulinu.

Aleksa Dragić

Aleksa Dragić (24) će ponovo nositi žuto-plavi dres. Kao defanzivni vezni i po potrebi odbrambeni igrač, nastupao je za Rudar-Prijedor u sezoni 2018/19 i 2020/21 godina. Igrao je u Borcu iz Čačka i Slobodi iz Novog Grada.

Veljko Rauš

Veljko Rauš (18), “dijete Rudara” će takođe pojačati vezni red žuto-plavih.
Rauš je nastupao za mladi tim (U-19) Vojvodine iz Novog Sada. Igraće za juniore i po potrebi se priključivati prvotimcima.

Milan Bogun