FSA Prijedor u nastavak takmičenja u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa Zapad, startala je ojačana za petoricu novih igrača. Tim koji je jesenas bio između liderske i četvrte pozicije pristupila su iskusni igrači: Marko Mršić (Rudar Prijedor), Miloš Sadžak (OFK Brdo) i Slobodan Vujčić (Sloga Saničani). Da se dokazuju u klub su stigli vezni igrači Željko Drinić (OFK Berek 1975) i Teo Dobrijević. Ambicije kluba na proljeće su da pokušava da se zadrži u vrhu drugoligaškog karavana. Žele da afirmišu mlađe igrače.
Na startu proljeća, u krajiškom derbiju, domaći BSK je rezultatom 2:0 bio bolji od FSA. Preciznije BSK je postigao gol a mladi Vujičić pogodio svoju mrežu.
Prilika za popravni je današnji susret u kome je Sloga iz Srpca gost FSA. Pobjednički optimizam je u timu FSA Prijedor ističe trener Nenad Bašić.

Nenad Bašić, trener FSA Prijedor

– Očekujem mušku borbu i bodove protiv jednog kvalitetnog i organizovanog protivnika. Zbog kartona pravo nastupa nema Nemanja Marinović. Zbog povreda neće nastupiti Vedran Mršić. Ostali momci su zdravi i orni za pobjedu – kaže Bašić.
FSA Prijedor je trenutno peta sa 27 bodova.Sloga je 12. tim lige sa 19 bodova.
Utakmica se igra na stadionu Poljana danas, subota, sa početkom u 14,30 časova.

Milan Bogun