U sinoć odigranom susretu 25. kola m:tel Prve lige Republike Srpske Sutjeska je rezultatom 2:1 savladala Omarsku. Desetkovana “Omarska”, pod svjetlosti reflektora u Foči bila je potpuno ravnopravna u igri i hrabrom igrim bila nadomak boda. “Sutjeska” je u vođstvo došla u 12. minutu nakon kornera, Ivanović je pogodio mrežu gostiju. Sutjeska je povela već u 12. minutu. Nakon kornera Blagojević je glavom zakačio loptu na koju je natrčao Ivanović i pogodio mrežu gostiju. Igrala je Omarska nakon toga veoma dobro. Trudili su se momci u plavim dresovima, ali nisu mogli do poluvremena stići do izjednačenja. Imao je Kopanja odličnu priliku, ali je Dabić zaustavio njegov udarac. U 29. minutu Odlična akcija Omarske, ubacio je Kovačević, ali Anđić pogađa prečku.

U 56. minutu Sutjeske je golom Dejana Mojovića došla do rezultata 2:0.
Omarska 5 minuta kasnije, nakon solo prodora Ognjena Jaćimovića, smanjuje na 2:1. Do kraja utakmice “Omarska” je pokušavala izjednačiti i upekos više prilika nije uspjela doći do jednog boda.

Foča: Sutjeska – Omarska 2-1
Strjelci: Ivanović u 12., D. Mojović u 56. i Jaćimović u 61. minuti.
Sudija: Bojan Mitrović (Bijeljina) Gledalaca: 150.
Za Omarsku su igrali: Zgonjanin, Rastoka, Kopanja (Zdjelar), Kralj, Grahovac (Sadžak), Anđić (L. Gavranović), Stojnić (Vračar), Petković, Jaćimović, L.Nišić, Kovačević. Trener: Anando Krecelj.
Nakon raskida saradnje FK Omarska i trenera Saše Keranovića ekipu u Foči vodio je Anando Krecelj, pomoćni trener i igrač rekorder po broju nastupa.

Borba za opstanak, ističu u ovom klubu, je sve teža i teža, ali nema predaje dok god postoje bilo kakvi izgledi. Početkom sedmice planirano je imenovanje novog trenera obzirom da je raskinuta saradnja sa Sašom Keranovićem.
U Omarskoj se nadaju da će stvari krenuti na bolje.
Sa 4 pobjede, 4 remija i 17 poraza te 16 bodova Omarska je posljednji tim lige.
Alfa Modriča joj bježi 9 a Ljubić 11 i Romanija 12 bodova.
U sledećem kolu “Omarska” dočekuje ekipu “Željezničar-Sport tim” iz Banjaluke.