PREMIJERNO “Srećan put, komšija”, šesti nastavak popularne komedije

0
1461

U kinu “Kozara” sinoć je premijerno prikazan film „Srećan put, komšija“. Riječ je o šestom nastavku popularne komedije “Dobro jutro, komšija” koja je rađena u produkciji BN i Televizije Prijedor. Ovaj posljednji šesti nastavak sniman je na nekoliko lokacija, u Prijedoru, Lijevče Polju, Semberiji i Banatu.

Pero Špadić, autor i scenarista, kaže da je izuzetno zadovoljan poslom koji je urađen na filmu i činjenicom da njegova popularnost ne jenjava.

Pero Špadić

– Sam naziv filma „Srećan put, komšija“ govori da oni negdje putuju, a gdje, to će publika imati priliku da vidi. Zadovoljan sam, likovi su oni stari od prije sedam godina, zajedno radimo i dalje, što mi je jako drago – kaže  Špadić.

Riječ je o uigranoj glumačkoj ekipi u kojoj je publici posebno interesantan lik Čede kojeg vrhunski tumači Aleksandar Stojković Piksi.

Aleksandar Stojković Piksi

– Teško je držati kontinuitet gledanosti kada se zaredaju nastavci, pa i mene zanima hoćemo li mi uspjeti u tome. U ovom vremenu su ljudi prilično opterećeni, pa to nije nimalo lako – kaže Stojković.

Glumac Dean Batoz kaže da sa snimanja scena nosi samo pozitivna iskustva. Mišljenja je da je ovaj nastavak filma najbolji do sada.

Dean Batoz

– I tehnički, i glumački je bolji. Pojačani smo za neka velika glumačka imena. Vjerujem da će publika gledati film i uživati u njemu – istakao je Batoz.

“Srećan put, komšija” u prijedorskom kinu prikazivaće se do 18. decembra. Televizijska premijera je 6. januara, a ovih dana uveliko se radi i na snimanju istoimene serije.