Bračni par inžinjera otvorio trgovinu ideja

0
1151

U glavnoj ulici, šetališnoj zoni, danas je otvorena zanimljiva trgovina „Inideja“ iza koje stoje porodični kreativci, bračni par inžinjera Zdravko i Bojana Grbić. Zdravko priča da je kreativna radionica „Inideja“ nešto što traje već 3,5 godine.

– Ove godine smo se odlučili da tu priču malo uozbiljimo, da otvorimo svoju prodavnicu u kojoj možemo da ponudimo svoje proizvode koji su svi iz vlastite proizvodnje, dakle ono što mi radimo– kaže Zdravko i dodaje da je sve izloženo u trgovini ideja, njihova ideja i kreacija, počev od didaktičkih igračaka, do brojnih i zanimljivih suvenira.

Ukratko nešto što do sada nismo sretali u našem gradu i što su Prijedorčani s kojim smo razgovarali na ovu temu okarakterisali kao „mini trgovinu iz mašte“ u kojoj možete naći poklon za dijete, prijatelja, bračnog druga, baku, deku, roditelje, ali ono što je najbolje i za sebe.

– Rado prihvatamo i tuđe ideje, da nekom ispunimo neku želju ili da uradimo nešto po narudžbi. U budućnosti planiramo proširenje asortimana naših proizvoda i to da ova trgovina postane mjesto novih kreacija i ideja koje u krajnjem imaju pečat Prijedora. I to ne bilo kakav, nego baš originalan. To je i bila poenta cijele ove priče- kaže Grbić. 

Trgovina ideja otvorena je radnim danima od 9 do 17 časova i subotom od 9 do 14 časova.

Preuzimanje vijesti, teksta, fotografija ili video snimaka dozvoljeno je uz vidljivo navođenje izvora i linka ka Info Prijedor portalu.