U ponudi „HIT“ taxija 40 vozila renta car-a, prodaja i prevoz automobila i motora

0
2015

U ponudi „HIT“ taxija, u skladu s trendom povećanja vozila za iznajmljivanje u ovoj godini, je čak 40 vozila rent a car-a.

– To su vozila male, srednje i visoke klase. Cijena zavisi od broja dana, odnosno na koliko je vozilo iznajmljeno, potom od klase do destinacije na koju se putuje, odnosno da li se vozilo koristi u BiH ili van granica Bosne i Hercegovine. Sva vozila koja iznajmljujemo su ful kasko osigurana, a cijene se kreću od 30, 35, 40 do 100 maraka po dana- pojašnjavaju pogodnosti ove usluge u „HIT“ taxiju i dodaju da su ove godine ponudu proširili na uvoz i prodaju automobila.

– Sad u ovom trenutku naša firma na prodaju nudi nekih 15-tak automobila, male, srednje i visoke klase. Takođe nudimo i tri skutera, motora, i to je isto nešto novo u našoj ponudi. S otvaranjem granica planiramo da proširimo ovu ponudu s većim brojem skutera te uvozom, prevozom i prodajom automobila – kažu u HIT taxiju.

Osim automobila koje već imaju u ponudi, klijentima u „HIT taxiju“ nude i mogućnost narudžbe željenog automobila.

– Tu je i mogućnost da vam dovezemo automobil koji ste negdje sami kupili, s kompletno završenom papirologijom i carinom sve do registracije. I tu postoji mogućnost dogovora, recimo da li carinu plaća klijent ili mi, do tog da neko želi baš neki određen automobil koji mu mi možemo nabaviti. Dovoljno je samo da kaže koje godište automobila želi i koliko novaca za njega može izdvojiti. U toj klasi onda pronalazimo najmanje desetak automobila i nudimo ih našem klijentu. Naravno, uz fotografije automobila. Njegovo je samo da izabere to što želi, odnosno da uz željeni model automobila navede da li želi samo prevoz, ili to da mu mi riješimo svu papirologiju do registracije – kažu u „HIT“ taxiju i svojim klijentima poručuju da je dovoljno samo reći šta žele. Sve ostalo je njihov posao.