U RAKELIĆIMA SE GRADI, STADION USKORO DOBIJA MODERAN OBJEKAT!

0
167

Objekat je za potrebe kluba u kojem će se nalaziti svlačionice, klupske prostorije, službene prostorije, ekonomat, restoran i sala za više namjena. Vrijednost novoizgradenog objekta je oko 30.000 KM.

Fudbalski klub Sloga Rakelići takmiči se u Regionalnoj ligi grupa Zapad, i godinama već skromno, pomalo tiho, radi, gradi i tako već gotovo pola vijeka. Sada je na red došla i infrastruktura, pa su u ovom vrijednom potkozarskom selu, zajedno sa gradskim ocima iz Prijedora, našli zajednički jezik da se napravi multifunkcionalan objekat.

– Ove godine ćemo obilježiti vrijedan jubilej, 45 godina postojanja fudbalskog kluba Sloga” Rakelići. U proteklih nekoliko mjeseci gradimo objekat za potrebe kluba u kojem će se nalaziti svlačionice, klupske prostorije, službene prostorije, ekonomat, restoran i sala za više namjena. Vrijednost novoizgradenog objekta je oko 30.000 KM, a polovinu sredstava obezbijedio je Grad Prijedor, dok je druga polovina iz obezbijedena iz donatorskih sredstava. Planovi su da do ljeta pokrijemo objekat i uselimo donji sprat – rekao je Goran Bujić, igrač i aktuelni predsjednik OFK Sloga Rakelići.

izvor