POZNATI UGOSTITELJ DEMANTOVAO INFORMACIJU BN TELEVIZIJE (video)

0
3645

Vlasnik ugostiteljskog objekta “Intermeco” u Prijedoru Goran Radaković demantovao je navode da je kompletno osoblje u ovom objektu zaraženo virusom korona i najavio tužbu protiv BN Televizije.
Radaković je reagovao na prilog emitovan juče na BN televizije, u kojem nije navedeno ime kafića, ali je kadrovima njegove bašte pokriven dio koji govori o nezvaničnoj informaciji da je kompletno osoblje poznatnog ugostiteljskog objekta zaraženo kovidom-19.

Radaković je istakao da je sve to uznemirilo i osoblje i goste kafića budući da je “Intermeco”, kako je naveo, poznat i da je slika bila dovoljna da se zaposleni neugodno osjećaju na drugim mjestima u gradu.

“Nije sramota biti bolestan u vrijeme pandemije, ali je sramota širiti neprovjerene informacije i dovoditi u neprijatnost osoblje, a i naše redovne goste”, naveo je Radaković na svom “Fejsbuk” profilu.

On je protiv televizijske kuće koja je emitovala prilog i autora priloga najavio tužbu za, kako je naveo, neprimjereno postupanje i nanošenje nesagledivih posljedica za njega i za sve zaposlene.

“Nije mi jasno koji je bio motiv da se plasira ova, slobodno mogu reći gnusna laž, ali vjerujem da će pravda pobijediti i da će istina izaći na vidjelo”, istakao je Radaković.

agencije