Povodom divne vijesti koja je danas stigla u naš grad u svoje ime, a vjerujem i u ime svih građana Prijedora, upućujem najiskrenije čestitke našoj sugrađanki Maši Drljači, učenici OŠ “Petar Kočić” i Muzičke škole “Savo Balaban” te članici Odreda izviđača “Dr Mladen Stojanović” na pobjedi osvojenoj na 13. Radijskom festivalu Radija Žepče.

Maša Drljača je, kao predstavnica našeg grada, sa muzičkom numerom “Kao u snu” danas osvojila prvu nagradu stručnog žirija i bila najbolja u konkurenciji devet finalista, od ukupno 16 učesnika, ovog radijskog takmičenja.

Mašino ime u svijetu mladih muzičkih talenata našeg grada nije nepoznato jer je Maša i ranije osvajala nagrade na raznim takmičenjima,a među njima je i prije dvije godine nagrada za najljepši glas na festivalu izviđačke pjesme u Beogradu.
Ono što je još značajnije, ona je na taj način od svoje najranije mladosti postala ambasador našeg grada koja tako pronosi njegovo ime i pozitivne vrijednosti koje jedna mlada osoba može da ponese iz sredine gdje je rođena i gdje živi.

Ovim putem poručujem da smo ponosni na našu Mašu i na sve ono što je do sada postigla i što je u budućnosti pred njom sa porukom da hrabro kroči putem svojih interesovanja i svog talenta, a mi ćemo naći načina da joj budemo podrška na tom putu.

Gradonačelnik Prijedora
Dalibor Pavlović