U susretu 30. kola M:tel Premijer lige BiH „Rudari“ sutra, na Gradskom stadionu, dočekuje „Posušje“. Podbjeda nema alternativu, poručuju iz prijedorskog tima.

Srđan Marjanović, šef stručnog štaba „Rudar-Prijedora“

– Na nama je da uradimo sve da sutra pobijedimo, i da ostanemo u borbi za opstanak u Premijer ligi. Nemamo alternativu, i svi igrači od prvog minuta moraju krenuti jako, sa pobjedom na umu. „Posušje“ je dobra ekipa, neće biti lako, ali mi nemamo drugog izbora nego da idemo na pobjedu – jasan je šef stručnog štaba „Rudara“ Srđan Marjanović.

Svjesni su toga i igrači, koji poručuju da su spremni dati sve od sebe u sutrašnjem meču.

Bojan Burazor, prvotimac „Rudar-Prijedora“

– Atmosfera u ekipi je dobra. Digle su nas dvije pobjede koje smo ostvarili. Što se tiče poraza u Mostaru, primili smo gol spletom nesretnih okolnosti. Ali mi živimo za sutrašnju utakmicu, i da pred našim navijačima osvojimo tri boda  – rekao je prvotimac „Rudara“ Bojan Burazor.

Što se tiče igračkog kadra, Marjanović neće moći računati na Hodžića zbog nakupljenih kartona, a zbog povrede pod znakom pitanja je i Amoah. S druge strane, u ekpu se vraćaju Mandić i Redžić.

lz „Rudara” su pozvali publiku i najvatrenije navijače da u što većem broju dođe na stadion, jer će im podrška sa tribina, mnogo pomoći i dati dodatnu snagu u borbi za tri boda.

Utamica se igra sutra, na Gradskom stadionu, sa početkom u 17 časova.