U meču četvrtog kola m:tel Prve lige Republike Srpske izabranici Zorana Bujića sastaće se sa ekipom “Famosa” u Vojkovićima. Šef Stručnog štaba FK “Rudar-Prijedor” kaže da su igrači spremni za sutrašnji meč.

Zoran Bujić, šef Stručnog štaba FK “Rudar-Prijedor”

– Ekipa je spremna iako smo imali jako napornu sedmicu u kojoj smo odigrali tri veoma teške utakmice. Pobijedili smo “Laktaše” iako su oni vodili 1:0 pa smo onda u Derventi pobijedili “Tekstilac” gdje smo na 40 stepeni pružili odličnu igru i tri dana kasnije odigrali neriješeno protiv “Sutjeske”. Jako je teško vezati tri pobjede i jako mi je žao što su nas od te tri vezane pobjede dijelile samo tri minute. Bila bi velika stvar da smo i tu utakmicu dobili. Rekao sam da nam fali malo strpljenja i vremena a to nisam osjetio od navijača i od nekih ljudi bliski klubu jer smo mlada ekipa i još smo u stvaranju i samim tim nismo ekipa koja trenutno može da konkuriše za prvo mjesto. Trebamo realno gledati na stvari jer imamo kadrovskih problema. Nismo u mogućnosti da registrujemo tri igrača koji bi sigurno donijeli kvalitet ovoj ekipi. Iako se suočavamo sa ovakvim problemima mi se disciplinom, radom i zalaganjem pripremamo u svaku utakmicu idemo na pobjedu pa tako i ovaj put protiv “Famosa” – pojasnio je Bujić.

Igrač FK “Rudar-Prijedor”, Danilo Marmat je svjestan da on i ekipa moraju dati sve od sebe da bi se kući vratili neporaženi.

Danilo Marmat

– Očekuje nas teška utakmica jer smo nova ekipa. Pokazali smo u protekle tri utakmice kvalitetnu igru. Imamo taktiku, koju ćemo pokušati sprovesti u djelo. Nadamo se najboljem, a to su nova tri boda u gostima”, rekao je Marmat.

Utakmica se igra u subotu u 17.00 časova.