Nemoguće da u posljednjih nekoliko mjeseci, ni jednom niste čuli sihove „Kunem te stranče jadan, ne bio“ i da niste pogledali video snimak momaka, koji za kafanskim stolom pjevaju stihove svojih omiljenih numera. Prijedorčanin Kenan Šahurić do prije godinu dana nije ni sanjao da će njegov glas pobrati simpatije milionskog auditorijuma. Kako bi ispunio rođendansku želju drugu otpjevao je pjesmu ”Kunem te stranče”, koja je kasnije objavljena na društvenoj mreži ”Tik-Tok”. Ista sada broji milionske preglede, a nakon objavljivanja pjesme ovom građevincu se i život promijenio iz korijena.

– Iznenada se desio taj veliki bum i onda smo stvorili neku našu grupu. Čuveni ”Kafanski sto”. Dosta toga se promijenilo. I način života i sve mi je još nekako neobično. Ne mogu se navići, iako je od objavljivanja snimka prošlo skoro godinu dana – dodaje Kenan.

Prijedorčanin Kenan Šahurić je pjevač ove grupe. Ima 21 godinu, a ono što fascinira mnoge je činjenica da nema muzičko obrazovanje, ali da svojim vokalnim sposobnostima oduševljava mnoge. Svi znamo da žurke nema kad nema harmonike, pa tako ovaj instrument u grupi svira Sergej Đuđić koji ima 20 godina i dolazi iz Verića. Treći član je Prijedorčanin Damjan Bosančić koji svira gitaru i takođe ima svega 20 godina. Da bi priča bila kompletna i kako bi javnost što bolje upoznala ove mlade momke brine se Milijan Stojnić, koji ima 21 godinu i vodi računa o društvenim mrežama i dogovaranju nastupa.

Nastupi su im zanimljivi, publika ih voli, a pjesma “Kunem te stranče” najtraženija na njihovim nastupima.

„Kafanski sto“ je tek na početku svoje karijere i do sada još uvijek nisu učestvovali na muzičkim takmičenjima, jer se prema njihovim riječima još nisu ostvarili u svom punom potencijalu i onako kako žele.

– Tek smo na početku puta i sve ovo želimo podići na viši nivo. Možda se nekad i prijavimo ali prvo da vidimo kako će stvari ići – ističe pjevač ove grupe.