Rukometaši ORK Prijedor sinoć su odigrali nerješeno 23:23 protiv solidne ekipe RK Čelinac.
Izabranici Jovice Radakovića su nakon mjesec dana igrali na domaćem terenu i izgorili su u želji za pobjedom.
U ravnopravnom susretu gosti su na poluvremenu imali prednost od gola (12:11). Brojne greške domaćeg tima doprinijeli su ovom remiju.
U timu ORK Prijedor najefikasniji su bili David Đaković (8), Bojan Škarić (5), Kristijan Kecman (4), Nemanja Vokić (3), Slavko Davidović (2) i Luka Mršić gol. U timu su bili: Oleg Miljuš, Kosta Stevandić, Aleksandar Mudrinić, Dejan Inđić, Luka Kobas, Veljko Savić, Ognjen Puzić i Danilo Novaković.

Jovica Radaković, trener ORK Prijedor

– Teska utakmica. Moja mlada ekipa je je izgorila od želje da se pokaže i dokaže pred svojom publikom. Nismo igrali utakmicu kući mjesec dana. Bilo je dosta publike koja je došla da nas podrži jer smo evo odigrali i šestu utakmicu bez poraza. Primjetan je bio neki grč, trema u igri. Napravili smo mnogo tehničkih greška, promašenih zicera, i mnogo grešaka u odbrani. Izostala je i polukontra i kontra. Kad se sve to uzme u obzir moramo na kraju biti zadovoljni i sa remijem. Još jedno novo i veliko iskustvo za podmlađen sastav. Moram podvući i ovo da je sve do sad što je urađeno ogroman rezultat za našu mladu ekipu – kaže Radaković.
ORK Prijedor i Perihel sa 11 bodova dijele treće mjesto.
U 11.kolu ORK Prijedor gostuje prvolasiranoj ekipi Teslića.

foto: D. Stojnić

tekst: Milan Bogun