U utakmica 7. kola Druge lige Republike Srpske zapad RK Čelinac rezultatom 25:22 pobjedio je gostujući ORK Prijedor. Protiv drugog tima lige, na poluvremenu, izabranici Jovice Radakovića imali su gol više (13:12). Neobjašnjiv pad u igri rukometaša Prijedora bio je od 50-og minuta. Od 7 sedmeraca iskoristili su samo 4. Odličnu partiju pružio je Kosta Stevandić, strijelac 8 golova. Golman Boško Kragulj imao je 20-ak odbrana. David Đaković je postigao 5, Ognjen Puzić 4 gola. Marko Tubin i Aleksandar Mudrinić postigli su po 2 gola. U listu strijelaca upisao se Oleg Miljuš.
Još su igrali: Vuk Kondić, Slavko Davidović, Andrija Bojić, Maksim Stojanović, Pavle Vranješ i mladi golman Kosta Marčetić.
Trener: Jovica Radaković, asistent Aleksandar Miljuš, službeni predstavnik Draško Đaković.

Trener Radaković o ovom gostovanju kaže:

– Vodili smo skoro čitavo vrijeme, imali rezultat i pored ne baš sjajne igre. U 50. minutu imamo vođstvo od 2 gola i onda se dešava neshvatljiv pad u igri uz brojne tehničke greske. To je rezultiralo našim novim porazom. Standardno preko 20 odbrana je imao golman Boško Kragulj. Mladi Kosta Stevandić je bio na nivou zadatka i najefikasniji u napadu – istakao je za naš portal Radaković.
Sa dvije pobjede, remijem i 3 poraza ORK Prijedor je uknjižio 5 bodova i na šestom je mjestu.
U 8. kolu ORK Prijedor je gost “Save” u Brodu.