Milana Stanivukovića, novi šef stručnog štaba FK Omarska

FK Omarska je, nakon razlaza sa Sašom Keranovićem, za novog šefa stručnog štaba angažovala Milana Stanivukovića. On će “Omarsku” voditi u nastavku ove sezone uz mogućnost da se saradnja nastavi i u idućoj sezoni.

STANIVUKOVIĆ SPASIO LJUBIĆ A ŠTA S OMARSKOM ?
Stanivuković je danas odradio prvi trening. Podsjećanja radi Stanivuković je spasio “Ljubić” u eliti Republike Srpske. U oktobru 2022. godine podnio ostavku u FK Ljubić. U tom klubu, uz pomoć “Borca”, radio je dvije ipo godine. Ostavku je podnio upravo nakon poraza od FK Omarska u Prnjavoru. Radio je još u “Slogi” iz Trna, “Kozari” iz Gradiške te omladinskim selekcijama banjalučkog “Borca”.
On je treći trener Omarske u sezoni 2023/2024. Zlatka Jelisavca je početkom 2024. nasledio Saša Keranović a Stanivuković je treći kormilar.
Nadajmo se da će biti treća sreća!

U prvim reogovanjima u FK Omarska ističu da Stanivuković vjeruje u igrače, a posebno ističe publiku i sve dobro što je klub donio fudbalu Republike Srpske.
– Želimo mu uspjeh na klupi plavog tima i da već od srijede kada igramo KUP Grada Prijedora počnemo sa pobjedama i dobrim igrama – ističu u FK Omarska.