“Trofej Urije-Prijedor 2019”: Gosti pohvalili organizaciju

0
793

Juče su odigrane prve utakmice na 4. Medunarodnom dječijem fudbalskom festivalu “Trofej Urije — Prijedor 2019”. Pohvale za organizaciju turnira stigle su i od gostiju.

Press konferencija

Hajro Rizvić, direktor fudbalske škole U-15 NK “Olimpija” iz Ljubljane pohvalio je organizaciju turnira, navodeći da je jedan od ideja kojom se vode u omladisnkom pogonu ljubljanskog kluba upravo povezivanje mladih fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije — Prvi utisci su odlični. Od samog dolaska u Prijedor, ceremonije otvaranja. Sve je bilo na nivou na koji smo naučili na drugim turnirima koje posjećujemo širom Balkana i Evrope. I zato sve pohvale organizatorima — rekao je Rizvić.

Nedeljko Babić, trener U-13 selekcije FK ‘Vojvodina” takođe je pohvalio organizaciju. — Prije svega je u pitanju dobra ideja, da se upozna što više dječaka iz cijelog regiona. Zato se zahvaljujemo gospodinu Kralju i njegovim saradnicima na sjajnom dočeku, domaćinstvu i organizaciji turnira. I nadam se da ćemo i u budućnosti redovno učestvovati -poručio je Babić.
Rezultati prvog dana u konkurenciji pionira:

detalj s utakmice Željezničar – Seged

FC„Seged 2011” Segedin — OFK „željezničar Sport B.Luka 0:8

detalj s utakmice Vojvodina – Spartak

FK „Vojvodina’ Novi Sad OFK „Spartak” B.Luka 4:1

FK „Kozara — Stars” Gradiška — FK „Borac’ Kozarska Dubica 6:1

Rezultati kod predpionira:

NK „Olimpija” Ljubljana — OFK „Spartak’ B. Luka 6:0

FK „Boraca Banja Luka — FK ,Sloboda Bubamara” Novi Grad 3:0

NK „Lokomotiva” Zagreb — FK „Radnik Urije” Prijedor 1:0

OFK „željezničar Sport Tim” — FK “Krupa” Krupa na Vrbasu 3:1