Ponudite tačno rješenje „osmosmjerke „ za vikend na Kotlovači (video)

0
559

Turistička organizacija Grada Prijedora u saradnji s Planinarskim društvom „Klekovača“ i Nacionalnim parkom „Kozara“ stoji iza vrlo zabavne nagradne igre. Riječ je osmosmjerki koju treba riješiti, dakle unijeti tražene pojmove i ponuditi tačno rješenje.

Prvih osam koji to urade dobiće besplatan vikend u Planinarskom Domu na Kotlovači, s tim da sa sobom svako od njih može povesti još dvije osobe. Dakle 24 sretnika u dvije grupe boraviće na Kotlovači. 

– Nagradni boravak na Kotlovači biće organizovan u dva vremenska termina, dva vikenda. Prvi vikend biće 13. i 14. juna kada će biti promovisan i dan planinarskog društva „Klekovača“, te Svjetski dan zaštite planinske prirode i dan Nacionalnog parka Kozara. Drugi termin planiran je za 25. i 26. juli kada će zajedno obilježiti i Svjetski dan zaštite prirode – rekla je Amira Ganić, direktor TO Grada Prijedora.

Ona je dodala da će osmosmjerka već u subotu od 12 časova biti na FB stranici PD „Klekovača“ a da će nagradna igra biti zatvorena u nedjelju u 24 časa.

U ponedjeljak će zainteresovani za ovu vrstu lokalne turističke ponude moći pogledati i rezultate nagradne igre. 

izvor