U Gornjim Orlovcima proteklog vikenda počelo je snimanje treće sezone igrane serije “Dobro jutro, komšija”. Na setu se našla stalna glumačka ekipa, na čelu sa Aleksandrom Stojkovićem-Piksijem, koja će naredna tri mjeseca snimati novih 12 epizoda ove popularne komedije.

Po riječima autora serije Pere Špadića, u treću sezonu se ušlo zbog brojnih zahtjeva gledalaca i fanova ove serije. Odlučili su se na 12 epizoda, a ne 20 zbog obaveza glumaca u matičnim pozorištima i snimanja na drugim projektima.

Ljetos je snimljen i sedmi dio filma “Dobro jutro, komšija”, koji će biti premijerno prikazan 6. januara iduće godine, nakon čega će uslijediti prikazivanje novih 12 epizoda. Pored stalne glumačke ekipe, u seriji će se pojaviti i gostujući glumci iz Banja Luke i Bijeljine, koji do sad nisu bili dio ovog projekta.
Priče su i dalje vezane za dogodovštine nekoliko porodica jednog potkozarskog sela, prožete komičnim situacijama zbog kojih je ovaj serijal i vrlo gledan, ne samo na području BiH, nego i u regionu.

Kozarski