Fondacija “Idriz Jakupović” u još jednoj humanoj misji – Poklonili ruksake učenicima Centra “Sunce”

0
966

Fondacija “Idriz Jakupović” danas je bila u još jednoj humanoj misiji, ovaj put u Centru “Sunce” gdje su jednom broju učenika ove Javne ustanove na dar donijeli ruksake i školski pribor. Aljoša Kostić, projekt koordinator u Fondaciji “Idriz Jakupović”, pojasnio je da su akciju realizovali uz podršku Udruženja “Nova nada” iz Norveške. Naglašava da je riječ o jednoj sveobuhvatnoj akciji u koju je zbog ranije saradnje uvršten i Centar “Sunce”.

– To je akcija u kojoj je prikupljen veliki broj ruksaka sa školskim priborom. “Nova nada” okuplja naše ljude u Norveškoj, a u  okviru ove akcije, za ove namjene, prikupljeno je oko 70.000 kruna – rekao je Kostić.

Na poklonu se zahvalila Slađana Radaković, direktor JU Centar “Sunce”. Ona je istakla da saradnja sa Fondacijom “Idriz Jakupović” traje pune tri godine, a Udruženjem “Nova nada” iz Norveške godinu manje.

– Fondacija “Idriz Jakupović” pomaže nam tokom cijele godine. I to nam mnogo znači. Danas smo dobili ruksake za određen broj djece i školski pribor. I šta da kažem osim jedno veliko hvala u svoje i u ime JU Centar “Sunce” – rekla je Radakovićeva.