Glu­mi­ca beo­grad­skog Po­zo­ri­šta na Te­ra­zi­ja­ma Mi­na La­za­re­vić do­la­zi u Prijedor s mu­zičko-po­et­skim ka­ba­re­om, ko­ji će bi­ti pre­mi­jer­no izve­den 6. no­vem­bra u Po­zo­ri­štu Pri­je­dor s počet­kom u 20 časo­va, a u or­ga­ni­za­ci­ji Agen­ci­je “Ven­tu­ro”.

Pu­bli­ka će ima­ti pri­li­ku da čuje ne­ke od naj­većih ever­grin i fil­mskih hi­to­va i po­zna­te pje­sme iz le­gen­dar­nih se­ri­ja kao što su “Bo­lji život”, “Po­ro­dično bla­go” i “Srećni lju­di” – sve to uz kla­vir­sku pra­tnju pi­ja­nis­te Ale­ksan­dra Mi­le­tića.

Mi­na La­za­re­vić će s pu­bli­kom na ko­mičan način po­di­je­li­ti i ne­ke ma­nje po­zna­te de­ta­lje iz pri­va­tnog i po­slo­vnog živo­ta, a spe­ci­jal­ni gost pro­gra­ma je glu­mi­ca Na­ro­dnog po­zo­ri­šta Re­pu­bli­ke Srpske Slađana Zrnić, ko­ja će ta­kođe izves­ti ne­ko­li­ko pje­sa­ma.

“Po­zna­to je da je Mi­na La­za­re­vić je­dna od naj­bo­ljih pje­vačica među glu­mi­ca­ma, a na nje­nom re­per­to­aru su do­maći i stra­ni hi­to­vi. Igra­la je u broj­nim pred­sta­va­ma, a po­se­bno za­pažene ulo­ge os­tva­ri­la je u Po­zo­ri­štu na Te­ra­zi­ja­ma u mju­zi­kli­ma ‘Bri­ljan­tin’, ‘Sve­tlos­ti po­zor­ni­ce’, ‘Po­lju­bi me, Kejt’, ‘Vi­ktor Vi­kto­ri­ja’ i ‘In­si­de Out’. Ve­oma nam je dra­go da će kao gost večeri nas­tu­pi­ti na­ša po­zna­ta glu­mi­ca Slađana Zrnić ta­ko da ćemo na sce­ni ima­ti dvi­je prva­ki­nje – Po­zo­ri­šta na Te­ra­zi­ja­ma i Na­ro­dnog po­zo­ri­šta Re­pu­bli­ke Srpske”, kažu iz ba­nja­lučke Agen­ci­je “Ven­tu­ro”, ko­ja je or­ga­ni­za­tor gos­to­va­nja.