Prijem za Ivonu Odicki i Milicu Stijepić Ivić (video)

0
1794

Gradonačenik Milenko Đaković danas je organizovao prijem za Ivonu Odicki i Milicu Stijepić Ivić, mlade Prijedorčanke koje su osvojile laskava priznanja na izbornom BiH takmičenju za Međunarodni festival  „Slavjanski bazar“. Ivona kaže da je ponosna što je osvojila prvu nagradu.

– Nisam imala neka velika očekivanja kad sam se prijavila. Pjevala sam „Ne voliš je, znam“  i „Marcy“. Ponosna sam što ću predstavljati BiH na jednom takvom takmičenju, kao što je „Slavjanski bazar“- kaže Ivona.

Milica Stijepić Ivić završila je solo pjevanje na banjalučkoj Akademiji umjetnosti. Kaže da je dugo čekala da se u BiH organizuje jedno ovakvo takmičenje na kojem se predstavila s pjesmama „Zlatni dan“  i „Rano je za tugu“.

– Zadovoljna sam nastupom ali i organizacijom – kaže Milica koja je u konkurenciji  takmičara od 18 do 31 godine starosti osvojila treće mjesto.

Gradonačelnik Đaković najavljuje da će grad Prijedor podržati ove dvije mlade dame.

– Ponosni smo na svaki uspjeh mladih ljudi koji žive i rade na području grada. Pred ovim mladim damama je budućnost i one su ponos grada – istakao je Đaković.

Nikola Deretić, predsjedni Slovenskog kulturnog centra iz Banjaluke, rekao je danas da je “Slavjanski bazar“ jedan od najvećih festivala umjetosti.

– Čast je učestvovati na jednoj takvoj manifestaciji. Grad, malo veći od Banjaluke živi za taj Festival i 20 dana sve je u znaku manifestacije koju otvara predsjednik Bjelorusije – rekao je Deretić.

Izborno takmičenje za „Slavjanski bazar „održano je u Banjaluci.